ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στην ΓΑΔΑ ο Δ.Λιγνάδης για να μάθει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης!

Στην ΓΑΔΑ ο Δ.Λιγνάδης για να μάθει αν υπάρχει ένταλμα σύλληψης!

Στην ΓΑΔΑ εμφανίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Φεβρουαρίου ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, τον οποίο κατονόμασε χθες η υπουργός Πολιτισμού ως εμπλεκόμενο σε υπόθεση σεξουαλική κακοποίησης.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Νίκο Γεωργουλέα, επισκέφτηκε τον διοικητή ασφάλειας και ρωτήσαν εάν οι αστυνομικές υπηρεσίες αναζητούν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη βάσει εντάλματος σύλληψης.

Αφορμή για την παρουσία τους εκεί φαίνεται ότι ήταν τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι εκδόθηκε ή θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Οι αξιωματικοί της ασφάλειας, σύμφωνα με πληροφορίες τους απάντησαν πως «μέχρι εκείνη την στιγμή δεν υπήρχε κανένα δικαστικό έγγραφο σχετικά με τον Δημήτρη Λιγνάδη «και στην συνέχεια αποχωρήσαν».

Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας, με αφορμή αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα έκανε την ακόλουθη δήλωση, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν ο σκηνοθέτης προσήλθε ή όχι στη ΓΑΔΑ:

«Ζητήσαμε αρμοδίως ενημέρωση από τις αρχές και λάβαμε την απάντηση από την Αστυνομία ότι μέχρι στιγμής ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν αναζητείται»

Ραγδαίες εξελίξεις μετά από καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση

Χθες υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά-υπόμνημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ζητώντας την πλήρη διερεύνηση των καταγγελλόμενων υποθέσεων στο θέατρο.

Πάντως, σε βάρος ηθοποιού – σκηνοθέτη, ο οποίος επισήμως δεν έχει κατονομαστεί παρά τις δηλώσεις της κα Μενδώνη, έχουν υποβληθεί τρεις μηνύσεις, ενώ άμεσες εκτιμάται πως θα είναι οι επόμενες κινήσεις της Δικαιοσύνης. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η κατάθεση που έλαβε η Εισαγγελία Πρωτοδικών, πιθανότατα από γυναίκα, η οποία φέρεται να γνωρίζει συγκεκριμένα γεγονότα, χωρίς να έχει την ιδιότητα του θύματος.

Μάλιστα, τα μεσάνυχτα κλήθηκε και κατέθεσε στον εισαγγελέα μάρτυρας ο οποίος φέρεται να γνώριζε και να ήταν και ο ίδιος «παρών» με άλλους ανηλίκους όπου ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε ναρκωτικά και αλκοόλ και τους πρότεινε να προχωρήσουν σε ερωτικές πράξεις. Ο 25χρονος μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.