ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εκτέλεση Γ.Καραϊβάζ: Η Αστυνομία γνωρίζει πρόσωπο που απειλούσε τον δημοσιογράφο

Εκτέλεση Γ.Καραϊβάζ: Η Αστυνομία γνωρίζει πρόσωπο που απειλούσε τον δημοσιογράφο

Σε προχωρημένο επίπεδο φαίνεται να βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Οι Αρχές, μεταξύ άλλων, εξετάζουν τις δημοσιεύσεις του δημοσιογράφου στην ιστοσελίδα bloko.gr, για να δουν εάν μπορούν να αποκαλύψουν στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας. Ένα τέτοιο κείμενο θεωρείται ότι είχε γράψει στις 3 Ιουνίου του 2020, όπως αναφέρει το Mega. «Κατόπιν όλων αυτών, επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχα δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχομένου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την διαπλοκή του (όνομα) με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει», είχε γράψει ο Γιώργος Καραϊβάζ.

Η Αστυνομία γνωρίζει πρόσωπο που απειλούσε τον δημοσιογράφο

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το Mega, οι Αρχές γνωρίζουν ποιο είναι το πρόσωπο που απειλούσε τον Καραϊβάζ. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Αστυνομία ταυτοποίησε το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είχε απειλήσει τόσο τον δημοσιογράφο όσο και αστυνομικό. Φέρεται να πρόκειται για πρόσωπο που δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα και οι αστυνομικοί το πληροφορήθηκαν μετά από επικοινωνία με συναδέλφους του ή με άλλα πρόσωπα, εξετάζοντας την υπόθεση του 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ζητούμενο, πλέον, είναι οι Αρχές να απαντήσουν στο εάν το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει σχέση με τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.