Συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για παράνομο εμπόριο κροτίδων

Συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για παράνομο εμπόριο κροτίδων

Οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τους ελέγχους για την αντιμετώπιση της παράνομης διακίνησης και χρήσης κροτίδων εν όψει του Πάσχα.

Σε ένα κατάστημα σε περιοχή της Φωκίδας, βρέθηκαν χιλιάδες είδη πυροτεχνίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των ελέγχων, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Άμφισσας – Δελφών ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, στο οποίο βρέθηκαν συνολικά 1.102 κροτίδες, 21.900 παιδικά αθύρματα και δυο πυροτεχνήματα τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας και από εκεί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Πωλούσε κροτίδες και σφαιρίδια για αεροβόλο

Έρευνα σε ένα κατάστημα σε οικισμό της Δράμας έκαναν το μεσημέρι της Μ. Παρασκευής οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας και πέρασαν χειροπέδες στον προσωρινά υπεύθυνο, καθώς διέθετε προς πώληση 1.075 αθύρματα, 65 ρουκέτες – πυραυλάκια και 600 σφαιρίδια αεροβόλου όπλου. Αμέσως μετά, συνελήφθη και ο ιδιοκτήτης και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που τους άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας και του νόμου περί όπλων.

Ηράκλειο: Δυο Έλληνες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου τη Μ. Παρασκευή, καθώς κατά τη διάρκεια ερευνών στα σπίτια τους σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδος, βρέθηκαν συνολικά 156 κροτίδες διαφόρων μεγεθών, πέντε βεγγαλικά και φυσίγγια πυροβόλου όπλου τα οποία κατασχέθηκαν. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας κατά περίπτωση.

Άρτα: Σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας σε ένα κατάστημα σε χωριό της Άρτας, βρέθηκαν 33 πυροτεχνήματα και 31 κροτίδες, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.