ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Συνελήφθη 44χρονη που παρίστανε την κοινωνική λειτουργό για να αποσπά λεφτά

Συνελήφθη 44χρονη που παρίστανε την κοινωνική λειτουργό για να αποσπά λεφτά

Στα «χέρια» της Ελληνικής Αστυνομίας έπεσε μία 44χρονη, η οποία εξαπατούσε τα θύματά της παριστάνοντας τη δημοτική υπάλληλο.

Ειδικότερα, η 44χρονη, προσποιούμενη την κοινωνική λειτουργό Δήμου, επισκέφθηκε το σπίτι μιας γυναίκας και της ζήτησε χρηματικό ποσό, προκειμένου να δρομολογήσει τις διαδικασίες παροχής οικονομικού βοηθήματος από τον Δήμο.

Η γυναίκα αντιλήφθηκε την απάτη σε βάρος της και κάλεσε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, εντόπισαν την 44χρονη και την οδήγησαν στο Τ.Α. Αγίας Βαρβάρας.

Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε φωτοαντίγραφο καταστατικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου.

Από την περαιτέρω έρευνα του Τ.Α. Αγίας Βαρβάρας, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, με τη συνδρομή συνεργού της που την μετέφερε με όχημα και με πρόσχημα τη χρηματική αρωγή για «φιλανθρωπικούς» σκοπούς, αποσπούσε χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Εξιχνιάστηκε επιπλέον μια περίπτωση απάτης, με την κατηγορούμενη να υποδύεται τη Δημοτική αστυνομικό και να αποσπά από γυναίκα χρηματικό ποσό 150 ευρώ, για «φιλανθρωπικό» σκοπό.

Η 44χρονη έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.