
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (18/8) στην οδό Μικράς Ασίας, κοντά στο Λαϊκό Νοσοκομείο, στην περιοχή του Γουδί, στην Αθήνα, όπου ιδιωτικό ασθενοφόρο ανετράπη.
Στο όχημα βρισκόταν 50χρονος ασθενής, ο οποίος δυστυχώς κατέληξε.
Το ασθενοφόρο ξεκίνησε από το Λαϊκό Νοσοκομείο, μεταφέροντας τον 50χρονο που είχε μόλις ολοκληρώσει την αιμοκάθαρσή του. Κινήθηκε κανονικά με χαμηλή ταχύτητα επί της οδού Μικράς Ασίας, όταν στη διασταύρωση με την οδό Φαραντάτων ένα Ι.Χ. όχημα παραβίασε το STOP και συγκρούστηκε από τα πλάγια μαζί του.
Από τη σφοδρή πρόσκρουση το ασθενοφόρο ανατράπηκε στη μέση του δρόμου. Περαστικοί και οδηγοί έσπευσαν να βοηθήσουν, ενώ άμεσα κινητοποιήθηκαν η Τροχαία και δυνάμεις του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον ασθενή, όμως η κατάστασή του ήταν ήδη εξαιρετικά κρίσιμη και παρά τις προσπάθειες έχασε τη ζωή του.
Σημειώνεται ότι τραυματίστηκαν ελαφρά τα δύο μέλη πληρώματος του ασθενοφόρου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.