ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αθλήτρια καταγγέλλει τον προπονητή πολεμικών τεχνών: «Μου είπε να του κάνω μασάζ στο μόριό του»

Τι ισχυρίζεται ο προπονητής

Αθλήτρια καταγγέλλει τον προπονητή πολεμικών τεχνών: «Μου είπε να του κάνω μασάζ στο μόριό του»

Η κοπέλα που έσπασε πρώτη τη σιωπή της για τον προπονητή πολεμικών τεχνών από την Κρήτη που κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, αποκαλύπτει τη φρίκη που έζησε και τις ανήθικες προτάσεις που έκανε σε αυτή αλλά και στα υπόλοιπα 7 παιδιά που τον κατήγγειλαν.

Η κοπέλα – τότε – ήταν 15 ετών και σήμερα δηλώνει ότι «θα ρωτήσουν πολλοί γιατί μίλησες μετά από 4 χρόνια. Γιατί τώρα βρήκα τα κότσια. Τώρα δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Είμαι αυτή που είμαι, δεν προκάλεσα τίποτα», για τον προπονητή πολεμικών τεχνών από την Κρήτη.

Οι καταγγελίες των 8 παιδιών είναι σοκαριστικές για όσα τους ζητούσε ο προπονητής να κάνουν ενώ αυτά ήταν ακόμα ανήλικα.

«Μου είπε να του κάνω μασάζ…στο μόριο του» περιγράφει η 20χρονη. «Το αρνήθηκα εννοείται. Και του λέω δάσκαλε, εγώ δεν κάνω τέτοια πράγματα και μου λέει: Κατερινάκι, δεν είναι κάτι» συμπληρώνει η καταγγέλλουσα.

Ήδη έχει γίνει γνωστό πως ο προπονητής ζητούσε στα αγόρια να του κάνουν μασάζ ενώ ο ίδιος έβλεπε πορνό στο κινητό του και φόραγε μόνο το εσώρουχό του, σύμφωνα με τις καταγγελίες των υπόλοιπων παιδιών, που ήταν αθλητές στη σχολή του.

Βία καταγγέλλουν οι γονείς

Κάποιοι από τους γονείς πάντως καταγγέλλουν ότι ασκούσε ακόμη και βία στα παιδιά τους είτε στις προπονήσεις, είτε στους αγώνες.

«Του ‘παιξε χαστούκι, γιατί δεν κέρδιζε. Και μου το χτύπησε. Εγώ έπαιρνα βίντεο τον αγώνα και το είδα με τα μάτια μου. Και μου χτύπησε το παιδί» αποκαλύπτει ο πατέρας 16χρονου.

«Θέλουν να με βλάψουν οι ανταγωνιστές μου» ισχυρίζεται ο προπονητής

«Ουδέποτε εγώ τους έβαλα να μου κάνουνε μασάζ και σε καμία περίπτωση δεν έβλεπα πορνογραφικό υλικό» υποστηρίζει ο προπονητής, ο οποίος θεωρεί ότι όλα αυτά είναι μια κατασκευαστική γραμμή από ανταγωνιστές και μάλιστα «ανταγωνιστή, ο οποίος ήταν πρώην μαθητής μου και αυτή τη στιγμή έχει τη δική του σχολή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τη Δευτέρα (6.6.2022) θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, αν και αρνείται όλες τις κατηγορίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.