ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΔΕΣΦΑ για Τέμπη: «Στα 10 μέτρα ο αγωγός από τις γραμμές, παραλίγο να πέσει βαγόνι επάνω του»

Ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου παρείχε διευκρινίσεις μέσω ανακοίνωσης

ΔΕΣΦΑ για Τέμπη: «Στα 10 μέτρα ο αγωγός από τις γραμμές, παραλίγο να πέσει βαγόνι επάνω του»

Επιβεβαίωσαν πως η θέση του αγωγού βρίσκεται παράλληλα με τις γραμμές, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων, ενώ σημειώνουν ότι ένα από τα εκτροχιασμένα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, κατέληξε πάνω από τη θέση διέλευσης του αγωγού.

Η ανακοίνωση του ΔΕΣΦΑ

«Αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, ο ΔΕΣΦΑ επιβεβαιώνει την εγγύτητα του αγωγού υψηλής πίεσης με τη θέση του δυστυχήματος. Ο αγωγός διέρχεται παράλληλα και σε απόσταση 10 περίπου μέτρων από τις σιδηροδρομικές γραμμές, ενώ κατόπιν της σύγκρουσης, ένα από τα εκτροχιασμένα βαγόνια κατέληξε πάνω από τη θέση διέλευσης του αγωγού.

Ξεσπά η εισαγγελέας του Α. Πάγου: Καμία συγκάλυψη στα Τέμπη, δεν συμπεριφέρθηκα με κυνισμό σε συγγενείς θυμάτων
Το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας μετέβη στο σημείο για να ενημερώσει τους εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής για την ακριβή θέση του αγωγού υψηλής πίεσης στην περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΔΕΣΦΑ πραγματοποίησε επίσης, μετά το δυστύχημα, όλες τις απαραίτητες τεχνικές εκτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Εσωτερικής Επιθεώρησης του αγωγού (In Line Inspection – ILI), για να επιβεβαιώσει την ακεραιότητα του αγωγού και να αποκλείσει μη ορατές ζημιές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.