ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Προφυλακιστέος ο 39χρονος – «Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή»

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Προφυλακιστέος ο 39χρονος – «Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή»

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη πρώην σύντροφό του, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος παρέδωσε απολογητικό υπόμνημα, ενώ φέρεται να υπέβαλλε και αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη προκειμένου να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο ή να τύχει μειωμένου καταλογισμού.

«Δε θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή» φέρεται να απάντησε όταν ερωτήθηκε για το συμβάν.

Μάλιστα, φέρεται να παρέδωσε έγγραφα που ενισχύουν τον ισχυρισμό του περί εγκλεισμού του, αφού το υπομνήμα του περιλαμβάνει στοιχεία σύμφωνα με τα οποία μέσα σε διάστημα 10 ετών -από το 2013 έως το 2023- νοσηλεύτηκε 7 φορές.

Κατά τους ισχυρισμούς του έχει διαγνωστεί με σοβαρές ψυχικές ασθένειες , έχει υποστεί και ψυχωσικά επεισόδια, ενώ φέρεται να υποστηρίζει πως του έχουν συνταγογραφηθεί ισχυρά ψυχοφάρμακα -16 διαφορετικές φαρμακευτικές ουσίες- και έχει κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Στο υπόμνημα του φέρεται να μη κάνει καμία αναφορά στην 28χρονη και το περιστατικό.

Φτάνοντας στα δικαστήρια, πέρασε το ανακριτικό κατώφλι φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, φόρμες και παντόφλες ενώ το κεφάλι του ήταν τυλιγμένο με γάζες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.