Εξιτήριο για την 26χρονη Ανυσία που ήταν στο δεύτερο βαγόνι του Intercity στο έγκλημα των Τεμπών

Νοσηλευόταν διασωληνωμένη και σε καταστολή στην Α' ΜΕΘ εγκαυμάτων

Εξιτήριο για την 26χρονη Ανυσία που ήταν στο δεύτερο βαγόνι του Intercity στο έγκλημα των Τεμπών

Πάσχα στο σπίτι της θα κάνει η 26χρονη Ανυσία, η οποία βρισκόταν για ενάμιση περίπου μήνα στο νοσοκομείο Παπανικολάου με βαριά τραύματα, καθώς ήταν μία από τους τραυματίες του εγκλήματος στα Τέμπη.

Μάλιστα, η Ανύσια νοσηλεύτηκε για ένα μήνα περίπου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Ωστόσο, κατάφερε και βγήκε νικήτρια από τη μεγάλη αυτή μάχη μετά το έγκλημα στα Τέμπη.

Οι γιατροί του νοσοκομείου κάνουν λόγο για ένα αληθινό θαύμα μέσα στο Πάσχα, καθώς τα τραύματα στο κορμί της από τη σύγκρουση των τρένων ήταν πολύ σοβαρά και για εβδομάδες ήταν σε καταστολή, ενώ έφερε και έγκαυμα στο πόδι.

Πλέον η κατάστασή της υγείας της έχει βελτιωθεί σημαντικά, οι γιατροί εκτίμησαν ότι μπορεί να επιστρέψει σπίτι της για το Πάσχα, όμως την Τρίτη της ζήτησαν να επανέλθει, ώστε να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και να κριθεί αν θα χρειαστεί να νοσηλευθεί προληπτικά για λίγες ακόμα ημέρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πηγές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας σήμερα βγήκε από τη ΜΕΘ η 20χρονη Μυρσίνη και πλέον νοσηλεύεται σε απλή κλινική, ενώ εντός ημερών αναμένονται τα εξιτήρια για ακόμη δύο τραυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.