ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ηλεία: Συνελήφθη επιχειρηματίας για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να περάσει από το αυτόφωρο

Ηλεία: Συνελήφθη επιχειρηματίας για «πειρατεία» συνδρομητικών καναλιών

Μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/12), στα «χέρια» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έπεσε ένας επιχειρηματίας από τη Νότια Ηλεία, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση «πειρατείας» συνδρομητικών καναλιών, με διαμοιρασμό σήματος γνωστών πλατφορμών από την Ελλάδα και άλλες χώρες.

H επιχείρηση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος χθες ήταν ταυτόχρονη σε πολλές περιοχές της χώρας, στο πλαίσιο των καταγγελιών που έχουν κάνει οι μεγάλες πλατφόρμες συνδρομητικών καναλιών για απώλεια εσόδων μέσα από το διαμοιρασμό του προγράμματος τους με χαμηλότερο κόστος από διάφορα άτομα ανά την επικράτεια, ενώ οι περιπτώσεις αυτές αφορούν επίσης παραβιάσεις του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλα ζητήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εντόπισαν στην κατοχή του επιχειρηματία εξοπλισμό που σχετίζεται με το διαμοιρασμό του συνδρομητικού τηλεοπτικού προγράμματος και άλλα στοιχεία που αφορούν το πελατολόγιό του και τα χρηματικά ποσά που φέρεται να ελάμβανε από τη δραστηριότητα αυτή.

Ο επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στην Αθήνα για να περάσει από το αυτόφωρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχουν γίνει έως τώρα επίσημες ανακοινώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.