ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Κιλκίς: Συνελήφθη ζευγάρι που έκρυβε ναρκωτικά σε ξενοδοχείο και στα σπίτια τους (φώτο)

Οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

Κιλκίς: Συνελήφθη ζευγάρι που έκρυβε ναρκωτικά σε ξενοδοχείο και στα σπίτια τους (φώτο)

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς, εντόπισαν στην κατοχή ενός ζευγαριού σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών στα σπίτια τους στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ένα δωμάτιο που είχαν νοικιάσει σε ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση που εκτελέστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, εντοπίστηκε πρώτα ο 45χρονος άνδρας και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 46 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στο σπίτι του σε περιοχή της ανατολικής Θεσσαλονίκης και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Κασσάνδρα που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε ότι έκρυβε τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 806,1 γραμμαρίων, άλλες τρεις με κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή “σοκολάτας” συνολικού βάρους 64 γραμμαρίων και δυο φιαλίδια με μεθαδόνη βάρους 213 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι της 33χρονης συνεργού του σε περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μεταξύ άλλων δυο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 77 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη τύπου “σοκολάτας” συνολικού βάρους 96,4 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Kilkis-zevgari-narkwtika__1_
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.