ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Λαμία: Αφέθηκε ελεύθερος για κλοπή αλλά ξανά συνελήφθη γιατί λήστεψε γυναίκα

Η ληστεία έγινε μπροστά σε δεκάδες περαστικούς που παρακολουθούσαν εμβρόντητο

Λαμία: Αφέθηκε ελεύθερος για κλοπή αλλά ξανά συνελήφθη γιατί λήστεψε γυναίκα

Ένας άνδρας, μπορεί να αφέθηκε ελεύθερος την Πέμπτη μετά την άσκηση δίωξης για κλοπή σε βάρος του, ωστόσο επέστρεψε και πάλι στα κρατητήρια την Παρασκευή καθώς συνελήφθη και πάλι για ληστεία με μαχαίρι σε βάρος μιας γυναίκας στη Λαμία.

Ο δράστης πλησίασε το απόγευμα μια γυναίκα που έκανε ανάληψη από ένα ΑΤΜ στην κεντρική πλατεία Πάρκου, την ακινητοποίησε με την απειλή του μαχαιριού και της άρπαξε τα 50 ευρώ που είχε βγάλει από το μηχάνημα.

Η ληστεία έγινε μπροστά σε δεκάδες περαστικούς που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι, αλλά ο κακοποιός κατάφερε να διαφύγει τρέχοντας.

Ωστόσο, από τις περιγραφές της τρομοκρατημένης γυναίκας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν ότι πρόκειται για παλιό τους γνώριμο, τον οποίο είχαν συλλάβει την προηγούμενη ημέρα επειδή είχε κλέψει ένα κινητό τηλέφωνο από ένα κατάστημα και είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.