ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Λαμία: Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό 17χρονου από μαθητές ΕΠΑΛ – «Γονάτισε να προσκυνήσεις αλλιώς θα σε μαχαιρώσουμε»

Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη

Λαμία: Νέο βίντεο από τον ξυλοδαρμό 17χρονου από μαθητές ΕΠΑΛ – «Γονάτισε να προσκυνήσεις αλλιώς θα σε μαχαιρώσουμε»

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθε νέο βίντεο ντοκουμέντο, από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 17χρονου στη Λαμία από 16χρονους μαθητές του ΕΠΑΛ.

Στο βίντεο φαίνεται το bullying που προηγήθηκε με χτυπήματα μέσα στο σχολείο ενώ μετά το σχόλασμα τα πράγματα ξέφυγαν ακόμα περισσότερο.

Όλα είχαν ξεκινήσει στα μέσα της περασμένης εβδομάδας όταν δύο 16χρονοι φέρεται να απαίτησαν από 17χρονο συμμαθητή τους, να γονατίσει μπροστά τους και το σχετικό βίντεο να ανέβει στα social media για να διασυρθεί.

Συγκεκριμένα, οι ανήλικοι είπαν στον μαθητή, σύμφωνα με τοπικό μέσο, «ή θα γονατίσεις να προσκυνήσεις για να σε τραβήξουμε βίντεο και θα το ανεβάσουμε στα social media ή θα σε μαχαιρώσουμε», με τον 17χρονο να αντιδρά.

Μετά το σχόλασμα, όπως κατήγγειλε ο 17χρονος, οι ανήλικοι επιτέθηκαν στον ίδιο και την παρέα του, με τον μαθητή της Β’ Λυκείου να ειδοποιεί τον πατέρα και τον θείο του. Λίγη ώρα μετά στην οδό Υψηλάντη στο κέντρο της Λαμίας, πατέρας και θείος διαπληκτίστηκαν και επιτέθηκαν στους δύο 16χρονους.

Όπως λέει ο δικηγόρος του πατέρα, οι τόνοι δεν ανέβηκαν με ευθύνη του πελάτη του. «Στον δρόμο όταν είδαν την παρέα αυτή, πετάχτηκαν έξω από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να μιλήσουν με τα παιδιά αυτά, εκεί υπήρξε μία μικρή συμπλοκή».

Ο ένας από τους 16χρονους που δέχτηκε επίθεση, είπε αργότερα στους αστυνομικούς ότι δέχτηκε χτυπήματα αναίτια. Τα βίντεο βρίσκονται ήδη στα χέρια της Αστυνομίας που συνεχίζει την έρευνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.