Λάρισα: Βρήκαν τρεις φυτείες-μαμούθ κάνναβης με 2.193 δενδρύλλια – Συνελήφθη 30χρονος

Αναζητούνται δύο ακόμα άτομα

Λάρισα: Βρήκαν τρεις φυτείες-μαμούθ κάνναβης με 2.193 δενδρύλλια – Συνελήφθη 30χρονος

Αστυνομικοί στη Λάρισα ανακάλυψαν φυτείες-μαμούθ με πάνω από 2.000 δενδρύλλια κάνναβης, σε χωριό της περιοχής Αγιάς, συλλαμβάνοντας μάλιστα και ένα άτομο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr η επιχείρηση έγινε με άκρα μυστικότητα προχθές, την Τρίτη, σε περιοχή του Πολυδενδρίου, στον Δήμο Αγιάς, όπου εντοπίστηκαν τρεις συνολικά φυτείες κάνναβης, με 2.193 δενδρύλλια.

Αναζητούνται δύο ακόμη για τις φυτείες στη Λάρισα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 30χρονο Αλβανό ενώ φέρεται μέχρι αυτή την ώρα, να έχουν ταυτοποιηθεί και να αναζητούνται δύο ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, περισσότερες λεπτομέρειες για την πρωτοφανή αυτή υπόθεση αναμένεται να δώσει το μεσημέρι της Πέμπτης με συνέντευξη τύπου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Περιφέρειας Θεσσαλίας, υποστράτηγος, Αστέριος Μαντζιώκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.