ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λευκάδα: Εντοπίστηκε σωρός παιδιού στην παραλία του Κάστρου (φωτό)

Στην περιοχή έχουν σπεύσει άνδρες του λιμενικού

Λευκάδα: Εντοπίστηκε σωρός παιδιού στην παραλία του Κάστρου (φωτό)

Σοκ υπέστησαν όσοι βρίσκονταν στην παραλία του Κάστρου στη Λευκάδα, όταν η θάλασσα ξέβρασε μέλος ανθρώπινου σώματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilefkada.gr, η εικόνα ήταν μακάβρια, καθώς επρόκειτο για μισό πτώμα, από τη μέση και κάτω και μάλιστα ντυμένο, ενώ μάλλον πρόκειται για παιδί.

Στην αρχή, το πτώμα εντοπίστηκε από παιδιά, που είχαν πάει για μπάνιο και έτρεξαν στην άκρη της θάλασσας νομίζοντας ότι πρόκειται για χελώνα.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει αξιωματικοί του λιμενικού και αστυνομία προκειμένου το πτώμα να μεταφερθεί για ιατροδικαστική εξέταση. Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για μετανάστη που έχασε τη ζωή του σε κάποιο ναυάγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνες διενεργεί το Λιμενικό Λευκάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.