Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Μεγάλη τρύπα άνοιξε ξαφνικά στο κέντρο της Καλαμάτας – Εκτροπή κυκλοφορίας σε ισχύ (βίντεο-φωτο)

Η εκτεταμένη καθίζηση συνέβη οδό Ναυαρίνου

Μεγάλη τρύπα άνοιξε ξαφνικά στο κέντρο της Καλαμάτας – Εκτροπή κυκλοφορίας σε ισχύ (βίντεο-φωτο)

Μια μεγάλη καθίζηση άνοιξε ξαφνικά στο οδόστρωμα στο κέντρο της Καλαμάτας, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιο ατύχημα, παρά την αυξημένη κίνηση στην περιοχή.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε στην οδό Ναυαρίνου, όπου σύμφωνα με το mesogeiostv.gr, τα συνεργεία εργάζονται εντατικά για την άμεση αποκατάσταση της ζημιάς.

Λόγω του συμβάντος, η κυκλοφορία έχει εκτραπεί μέσω των οδών Αύρας και Καρακούση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.