ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα καταγγελία για το κέντρο αισθητικής: «Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε – Είχα φρικτούς πόνους»

«Μου είπαν ότι δεν θα αναγνωρίζω το πρόσωπό μου κι όντως δεν το αναγνώρισα από την κακή πλευρά βέβαια»

Νέα καταγγελία για το κέντρο αισθητικής: «Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε – Είχα φρικτούς πόνους»

Στη δημοσιότητα ήρθε μια νέα καταγγελία για την αλυσίδα κέντρου αισθητικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που άλλαζε συνεχώς ονόματα και εξαπατούσε δεκάδες πελάτισσες.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/11) σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων τόνισε πως «το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε, είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να φάω και να μιλήσω».

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η υπεύθυνη του ινστιτούτου τής έκανε νήματα χωρίς να γνωρίζει την τεχνική.

Πιο συγκεκριμένα, η καταγγέλλουσα είπε: «Πήγα για ένα φρεσκάρισμα στο πρόσωπο. Η τότε διευθύντρια του κέντρου αισθητικής ήταν στη Θεσσαλονίκη. Μου είπαν ότι έχω ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόσωπο αλλά ότι έχω πάει στην καλύτερη γιατρό.

Μου είπαν ότι δεν θα αναγνωρίζω το πρόσωπό μου κι όντως δεν το αναγνώρισα από την κακή πλευρά βέβαια. Μου είχαν πει ότι έχω κάποιες κύστες τις οποίες θα έπρεπε να εξαλείψω για να πιάσουν οι θεραπείες αλλά και για να μην πάθω καρκίνο. Μου τόνισαν ότι έπρεπε να επισπεύσω άμεσα τη θεραπεία από τη γιατρό –μαϊμού. Το κόστος ήταν τεράστιο κι εγώ τους είπα ότι δεν έχω τα χρήματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, η καταγγέλλουσα πρόσθεσε, εμφανώς φορτισμένη: «Από εκεί και μετά άρχισε ο Γολγοθάς μου. Έψαξα, βρήκα τα χρήματα. Μου έκαναν τις υποτιθέμενες ενέσιμες θεραπείες για να εξαλειφθούν οι κύστες. Μου έβαλε 4-5 νήματα. Το πρόσωπό μου παραμορφώθηκε, είχα φρικτούς πόνους, δεν μπορούσα να φάω και να μιλήσω. Τα παιδιά μου με έβλεπαν και έκλαιγαν. Μου έλεγαν να μην πεθάνω γιατί έχουν μόνο εμένα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.