ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νίκαια: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια ηλικιωμένη

Η άτυχη γυναίκα τινάζεται στον αέρα και πετάγεται μέτρα μακριά

Νίκαια: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο δυστύχημα με θύμα μια ηλικιωμένη

Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας από ένα τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα. 

Στο βίντεο καταγράφεται η προσπάθεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας να διασχίσει τον δρόμο στη Γρηγορίου Λαμπράκη κοντά στο γήπεδο της Προοδευτικής, σε σημείο που δεν υπάρχει διάβαση ούτε φανάρι, για να περάσει απέναντι.

Η ηλικιωμένη διακρίνεται να διασχίζει τον δρόμο ενώ περνάνε κανονικά αυτοκίνητα, ωστόσο ένας οδηγός ο οποίος δεν την πρόσεξε, τη χτύπησε και πέταξε το σώμα της σε μεγάλη απόσταση.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η ηλικιωμένη να τινάζεται στον αέρα και να πετάγεται μέτρα μακριά τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης με το ΙΧ, αφήνοντας την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το MEGA η ηλικιωμένη άντεξε μόλις 20 λεπτά πριν χάσει τη ζωή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.