ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ραγδαίες εξελίξεις: Τούρκοι που ζητούν άσυλο οι 2 άντρες που έπεσαν με ανεμόπτερο στην Κάρυστο

Αυτή την ώρα κρατούνται στο λιμεναρχείο Καρύστου

Ραγδαίες εξελίξεις: Τούρκοι που ζητούν άσυλο οι 2 άντρες που έπεσαν με ανεμόπτερο στην Κάρυστο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την πτώση ανεμόπτερου που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κάρυστο, και στο οποίο επέβαιναν δύο Τούρκοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Κάρυστο μεταβαίνει η κρατική ασφάλεια καθώς οι δύο επιβαίνοντες δήλωσαν ότι είναι αστυνομικοί από την Τουρκία.

Να σημειώσουμε ότι μετά την πτώση του ανεμόπτερου στην θαλάσσια περιοχή του Μπούρου στην Κάρυστο, οι δύο Τούρκοι εντοπίστηκαν καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν από λιμενικούς της Καρύστου στο γενικό νοσοκομείο Καρύστου για προληπτικές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο είπαν στους λιμενικούς ότι θα ζητήσουν άσυλο. Αυτή την ώρα κρατούνται στο λιμεναρχείο Καρύστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.