ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρέθυμνο: Ξέσπασε φωτιά σε δύσβατο σημείο – Έχουν σπεύσει 9 οχήματα της Πυροσβεστικής και 25 υπάλληλοι

Δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή

Ρέθυμνο: Ξέσπασε φωτιά σε δύσβατο σημείο – Έχουν σπεύσει 9 οχήματα της Πυροσβεστικής και 25 υπάλληλοι

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Ρεθύμνου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για φωτιά που εκδηλώθηκε αργά το μεσημέρι της Κυριακής σε δύσβατη περιοχή ανάμεσα στο Φαράγγι Πατσού και το Σπήλι του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου.

Στην περιοχή έσπευσαν 9 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 25 υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων κι ένα πεζοπόρο τμήμα. Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν αλλά και το δύσβατο της περιοχής δυσχέραιναν τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες, η φωτιά – που δεν απειλεί κατοικημένη περιοχή – δείχνει να βρίσκεται σε ύφεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.