ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρόδος: Τρίτη καταγγελία για τον εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Ερευνάται προσεκτικά από τους αστυνομικούς σε συνδυασμό με τα άλλα δυο περιστατικά για τα οποία κατηγορείται ο εκπαιδευτής

Ρόδος: Τρίτη καταγγελία για τον εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης

Η Ελληνική Αστυνομία, ερευνά τρίτη περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης από τον 59χρονο εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών στη Ρόδο.

Η νέα καταγγελία ερευνάται προσεκτικά από τους αστυνομικούς σε συνδυασμό με τα άλλα δυο περιστατικά για τα οποία κατηγορείται ο εκπαιδευτής.

Την περασμένη Δευτέρα, μια 15χρονη και οι γονείς της κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι ο 59χρονος αγκάλιασε την ανήλικη και την φίλησε στο κεφάλι και στο στήθος.

Ο εκπαιδευτής εμφανίστηκε αυτοβούλως την επόμενη ημέρα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία του άσκησε δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου δια χειρονομιών γενετήσιου χαρακτήρα και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 12 Απριλίου και αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο την περασμένη Τετάρτη υποβλήθηκε και δεύτερη καταγγελία σε βάρος του 59χρονου από μια 16χρονη, η οποία κατέθεσε ότι ο 59χρονος της έκανε ασελγείς πράξεις. Και αυτή η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση από τους αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.