ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοβαρό τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη – Νεκρή μια 19χρονη και δύο γυναίκες σοβαρά τραυματισμένες

Οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας συνεχίζονται, με το σημείο του δυστυχήματος να παραμένει το μεσημέρι αποκλεισμένο

Σοβαρό τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη – Νεκρή μια 19χρονη και δύο γυναίκες σοβαρά τραυματισμένες

Μία νεκρή κοπέλα και δύο σοβαρά τραυματισμένες γυναίκες είναι ο τραγικός απολογισμός μετά το τροχαίο που σημειώθηκε έξω από την Αλεξανδρούπολη.

Το τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι στην εθνική οδό έξω από την Αλεξανδρούπολη και η 19χρονη οδηγός ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες νεκρή. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε φαίνεται να πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ που επέβαιναν δύο γυναίκες. Εκείνες απεγκλωβίστηκαν σοβαρά τραυματισμένες και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας συνεχίζονται, με το σημείο του δυστυχήματος να παραμένει το μεσημέρι αποκλεισμένο.

Η 19χρονη έχασε τη ζωή της παραμονές Χριστουγέννων, στις 15:30 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Αλεξανδρούπολης – Φερών, στο ύψος του χωριού Μοναστηράκι, μετά από σφοδρή μετωπική σύγκρουση που είχε το αυτοκίνητο που οδηγούσε, κινούμενο προς Αλεξανδρούπολη με αυτοκίνητο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η άτυχη κοπέλα για αδιευκρίνιστους λόγους πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο απεγκλωβισμός δυσκόλεψε πολύ το έργο των έξι ανδρών της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης και του Πυροσβεστικού κλιμακίου Φερών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την σύγκρουση τραυματίσθηκαν επίσης οι δυο γυναίκες, που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα οι οποίες μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.