
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου άνδρα από την Βουλγαρία για τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (19/5) σε υπαίθριο χώρο στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής.
Επιπλέον του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
«Συνελήφθη σήμερα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ), αλλοδαπός, για πρόκληση πυρκαγιάς σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.712,5 Euro».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.