ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Συνελήφθη ξανά ο «Red Dragon» για σεξουαλική επίθεση σε δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη ξανά ο «Red Dragon» για σεξουαλική επίθεση σε δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνας (βίντεο)

Στη σύλληψη του Red Dragon (σ.σ. Γιώργος Σταθόπουλος είναι το κανονικό του όνομα), ο οποίος έχει γίνει γνωστός μέσω του TikTok, προχώρησε η αστυνομία.

Η σύλληψή του έγινε μετά από καταγγελία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ο 57χρονος προσέγγισε δύο ανήλικα κορίτσια στο κέντρο της Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες τα φίλησε και τα θώπευσε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανήλικες έβαλαν τις φωνές και απομακρύνθηκαν από το σημείο, ζητώντας βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΡΑΣΗΣ.

Οι αρχές εντόπισαν στον Red Dragon και τον συνέλαβαν. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Red Dragon είχε συλληφθεί στα τέλη Οκτωβρίου για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

@odhiseas_m18 φίλε θα σε γαμησω 😂😂#reddragon #fy #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – odhiseas_m18

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

«Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 5-11-2022 στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, 57χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση καταγγελίας 2 ανηλίκων κοριτσιών για άγνωστο άνδρα ο οποίος τις προσέγγισε, πρωινές ώρες της 5-11-2022 σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και προέβη σε προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους, κατόπιν αναζητήσεων από τους ανωτέρω αστυνομικούς, εντοπίστηκε ο 57χρονος και συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Ακρόπολης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.