ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τροχαίο ατύχημα στην παλαιά ΕΟ Λάρισας-Θεσσαλονίκης – Τέσσερις τραυματίες (φώτο-βίντεο)

Από τη σφοδρή σύγκρουση τμήματα και από τα τρία αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών

Τροχαίο ατύχημα στην παλαιά ΕΟ Λάρισας-Θεσσαλονίκης – Τέσσερις τραυματίες (φώτο-βίντεο)

Αργά το βράδυ της Τρίτης, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα στην παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας-Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.  

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, οι τραυματίες είναι δύο νεαρά άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, και άλλα δύο άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

Το τροχαίο, κατά την ίδια πηγή, σημειώθηκε στο ύψος της συνοικίας της Νέας Σμύρνης, στο ύψος της εξόδου της πόλης προς Θεσσαλονίκη, μετά από βενζινάδικο, όταν υπό συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Λάρισας, αρχικά ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε σε προπορευόμενο, ενώ στη συνέχεια ενεπλάκη και όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τμήματα και από τα τρία αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό ενός ατόμου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία μετέφεραν τους τέσσερις τραυματίες στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.