ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χαλάνδρι: Επίθεση από έξι άτομα δέχτηκε ο 33χρονος που πήγε στο νοσοκομείο με μαχαιριά – Του άρπαξαν χρήματα και κινητό

Δέχθηκε επίθεση μετά τα μεσάνυχτα σε κεντρικό δρόμο

Χαλάνδρι: Επίθεση από έξι άτομα δέχτηκε ο 33χρονος που πήγε στο νοσοκομείο με μαχαιριά – Του άρπαξαν χρήματα και κινητό

Στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 1.30 τα ξημερώματα της Τρίτης (10/1) ένας 33χρονος άνδρας ο οποίος δέχθηκε επίθεση με γροθιές και με μαχαίρι από έξι άτομα στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου. Το θύμα, μιλώντας στους αστυνομικούς, ανέφερε πως οι δράστες αφού τον χτύπησαν, στη συνέχεια του πήραν χρήματα καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρει τραύμα από μαχαίρι στον μηρό, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τους αστυνομικούς να εξετάζουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η επίθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.