ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χαλκίδα: Συνελήφθη 16χρονος Ρομά για διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο

Ο ανήλικος είχε εισβάλει συνολικά πέντε φορές μέσα σε 2 χρόνια στο ίδιο ζαχαροπλαστείο

Χαλκίδα: Συνελήφθη 16χρονος Ρομά για διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο

Το βράδυ της Πέμπτης (30/11), άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, συνέλαβαν έναν 16χρονο Ρομά για διάρρηξη σε ζαχαροπλαστείο στην Χαλκίδα.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο, ο 16χρονος δράστης προσέγγισε το κατάστημα όπου με δύναμη πέφτει πάνω στην τζαμαρία, την γκρεμίζει και αφού μπει στο κατάστημα πηδάει πάνω στον πάγκο και αρπάζει την ταμειακή μηχανή, η οποία είχε κάποια χρήματα, μαζί με το μηχάνημα POS.

Συνολικά πέντε φορές μέσα σε 2 χρόνια έχει εισβάλει στο ίδιο ζαχαροπλαστείο ο 16χρονος, ενώ όπως προέκυψε από την έρευνα των αρχών την ίδια μέρα «χτύπησε» άλλες δυο φορές σε διαφορετικές επιχειρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει πλούσιο ποινικό μητρώο κυρίως με διαρρήξεις σε καταστήματα της Χαλκίδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.