ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανικός Στρατός: Κανένα όπλο που είναι υποψήφιο για την αντικατάσταση των G36 δεν πέρασε τις δοκιμές

Γερμανικός Στρατός: Κανένα όπλο που είναι υποψήφιο για την αντικατάσταση των G36 δεν πέρασε τις δοκιμές

Κανένα από τα τυφέκια που υποβλήθηκαν ως πιθανοί αντικαταστάσεις για το G36 δεν πληροί τα πρότυπα που έχουν τεθεί.

Αυτό αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Die Welt επικαλούμενη διαρροές από το γερμανικό υπουργείο Άμυνας.

Η εφημερίδα επικαλείται μια εμπιστευτική έκθεση που συντάχθηκε από το γραφείο προμηθειών του υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας (BAAINBw), η οποία αναφέρει ότι «σε αντίθεση με τις προσδοκίες, τα τυφέκια που παρουσιάστηκαν δεν έχουν εκπληρώσει τις απαιτήσεις.»

Η Bundeswehr έδωσε περιθώριο μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου 2019 για την διόρθωση των ελαττωμάτων των όπλων.

Ο γερμανικός στρατός σκοπεύει να αγοράσει 120.000 νέα τυφέκια, τα οποία θα κοστίσουν περίπου 290 εκατομμύρια δολάρια. Με το κόστος των υλικών υποστήριξης, το ποσό αυτό θα ανερχόταν στα 463 εκατομμύρια δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.