ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

BMP-3 του ιρακινού Στρατού με ειδικές μεταλλικές γρίλιες για παθητική προστασία – Ευκαιρία και για τον ΕΣ

BMP-3 του ιρακινού Στρατού με ειδικές μεταλλικές γρίλιες για παθητική προστασία – Ευκαιρία και για τον ΕΣ

Περί τα 300 ΤΟΜΑ BMP-3 πρόκειται να παραλάβει ο ιρακινός Στρατός, με τις παραδόσεις να έχουν ξεκινήσει από το 2018 και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το 2021.

Μάλιστα οι Ιρακινοί, στα ολοκαίνουργια BMP-3 φρόντισαν να τοποθετήσουν ένα δικό τους σύστημα παθητικής προστασίας για βλήματα και Α/Τ πυραύλους: Απλές μεταλλικές γρίλιες…

Επειδή ο ιρακινός Στρατός έχει μεγάλη πολεμική εμπειρία, (πολεμά συνεχώς από το 1981!) για να προχωρήσει σε μια τέτοια προσθήκη θα πει πως αυτή αποδίδει, στο μέτρο που της αναλογεί.

Είναι ευκαιρία για τον ΕΣ, επειδή είναι ανίκανος να προχωρήσει σε μια τέτοια εργασία για τα δικά του M113, κυριότερα επειδή δεν έχει την απαραίτητη τεχνογνωσία, θα μπορούσε να ζητήσει τη βοήθεια δύο ή τριών Ιρακινών σιδηρουργών για να μάθει πως μπαίνουν μεταλλικές γρίλιες στα ΤΟΜΠ, προφυλάσσοντάς τα έτσι κατά ένα βαθμό.

Αυτό θα μπορούσε να γίνει είτε με τη μορφή διακρατικής συμφωνίας με το Ιράκ, είτε με απευθείας ανάθεση έργου στον εκάστοτε Ιρακινό σιδηρουργό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=156&v=kBXIFpemv7k&feature=emb_logo

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.