ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποβρύχιο «Ματρώζος»: Πραγματοποίησε βολές τορπίλης – Εντυπωσιακές εικόνες (φώτο)

Υποβρύχιο «Ματρώζος»: Πραγματοποίησε βολές τορπίλης – Εντυπωσιακές εικόνες (φώτο)

Σε μια περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα ξεπερνάει τα όρια, το υποβρύχιο «Ματρώζος» πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου βολές τορπίλης στη θαλάσσια περιοχή Μυρτώου πελάγους κατά στόχου επιφανείας.

Οι βολές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της εθνικής τεχνικής άσκησης της Διοίκησης Υποβρυχίων “ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ” αλλά και σε μία περίοδο που η τουρκική προκλητικότητα σε θάλασσα και αέρα χτυπάει «κόκκινο».

Η εν λόγω άσκηση διεξήχθη στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης του Πολεμικού Ναυτικού – όπως τονίζει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού – «με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των Υποβρυχίων, με έμφαση στις διαδικασίες και τεχνικές βολής τορπίλης».

Οι φωτογραφίες αλλά και το βίντεο της κατάδυσης του υποβρυχίου που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΝ είναι ενδεικτικά της επιχειρησιακής ετοιμότητας του Πολεμικού Ναυτικού.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα – και καθώς η Τουρκία επιμένει στην τακτική των προκλήσεων με όλους τους τρόπους χρησιμοποιώντας την εικόνα, τα μέσα ενημέρωσης, το διαδίκτυο – το ελληνικό «Πεντάγωνο» απαντάει με ένα επικοινωνιακό μπαράζ για όλες τις δραστηριότητες και τις ασκήσεις ετοιμότητας των Ενόπλων Δυνάμεων στέλνοντας τα κατάλληλα μηνύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.