Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

Η Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ σε άσκηση με το γαλλικό ναυτικό πλέει πάση δυνάμει (φωτό)

Η Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ σε άσκηση με το γαλλικό ναυτικό πλέει πάση δυνάμει (φωτό)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου ανακάλυψαν εκτεταμένες ζημιές στην ελληνική φρεγάτα έπειτα από σύγκρουσή της με τουρκική φρεγάτα που είναι ένα από τα τουρκικά πλοία που μετέχουν στον στολίσκο συνοδείας του τουρκικού ερευνητικού πλοίου.

Η φωτογραφία που ουσιαστικά αποδέσμευσε έμμεσα το ΓΕΕΘΑ είναι από την συμμετοχή της φρεγάτας Λήμνος στη σημερινή ελληνογαλλική αεροναυτική άσκηση που έγινε στα ανοιχτά του Καστελόριζου, στην περιοχή που έχουν δεσμεύει με παράνομη Navtex οι Τούρκοι για σεισμικές έρευνες από το Oruc Reis.

Για κάποιες τουρκικές ιστοσελίδες ή social media η ελληνική φρεγάτα Λήμνος έπαθε τόσο σοβαρές ζημιές που σχεδόν δεν είναι αξιόπλοη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.