Ουκρανία: Θρήνος στις κηδείες των θυμάτων του ελικοπτέρου που συνετρίβη στο Μπρόβαρι (βίντεο)

Ο ΥΠΕΣ και παιδιά ήταν μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο

Ουκρανία: Θρήνος στις κηδείες των θυμάτων του ελικοπτέρου που συνετρίβη στο Μπρόβαρι (βίντεο)

Συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα, στις κηδείες των θυμάτων από την συντριβή του ελικοπτέρου στην πόλη Μπρόβαρι, λίγο έξω από το Κίεβο.

Ανάμεσα στα συνολικά 14 θύματα, βρίσκονταν ο 42χρονος υπουργός Εσωτερικών Ντενίς Μοναστίρσκι, ο 42χρονος υφυπουργός του Γεβγκένι Γενίν και άλλος ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο.

Εννέα από τα 14 θύματα στο Μπρόβαρι ήταν επιβάτες του ελικοπτέρου, ενώ τα άλλα πέντε ήταν πολίτες και παιδιά, καθώς το ελικόπτερο συνετρίβη δίπλα από το προαύλιο παιδικού σταθμού.

«Ο πόνος γεμίζει την καρδιά. Η απερίγραπτη θλίψη σκεπάζει την ψυχή. Η Ουκρανία χάνει καθημερινά τους καλύτερους γιους και τις κόρες της.

Σας ευχαριστούμε για το σημαντικό και αξιοπρεπές έργο σας προς όφελος της Ουκρανίας. Είστε για πάντα στις καρδιές μας. Αιωνία η μνήμη σας», ήταν τα λόγια του Προέδρου της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που παραβρέθηκε με την σύζυγό του στις κηδείες των θυμάτων στο Μπρόβαρι.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι έδωσε εντολή να διεξαχθεί έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας στο Μπρόβαρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ζήτησα από τον επικεφαλής της υπηρεσίας ασφαλείας της Ουκρανίας, σε συνεργασία με όλες τις άλλες αρμόδιες αρχές, να διερευνήσουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη η καταστροφή», ανέφερε ο Ζελένσκι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.