ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χανιά: Ακινητοποιήθηκε η γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας (upd)

Χανιά: Ακινητοποιήθηκε η γυναίκα που απειλούσε να πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας (upd)

(upd) Γυναίκα στα Χανιά απειλούσε ότι θα πέσει από τον τρίτο όροφο πολυκατοικίας, στον Κουμπέ.

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία διήρκησε εννέα και πλέον ώρες. Άνδρες της ομάδας Ειδικών Αποστολών που έφθασαν στα Χανιά από το Ηράκλειο ανέβηκαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας και εν συνεχεία μπήκαν μέσα στο σπίτι όπου βρισκόταν η γυναίκα και την ακινητοποίησαν με ασφάλεια.


(αρχικό κείμενο 12:20) Απειλεί, μάλιστα, ότι αν δεν πέσει θα βάλει φωτιά.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, και αυτή την στιγμή γίνεται διαπραγμάτευση με την 44χρονη γυναίκα.

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με δύο οχήματα, καθώς και ένα ειδικό στρώμα σε περίπτωση που πηδήξει από το μπαλκόνι της.

Την αστυνομία ειδοποίησε η κόρη της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.