ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο τουρκικός στρατός παρέλαβε τα UAV ”Μπαϊρακτάρ” για συλλογή πληροφοριών.. (vid)

Ο τουρκικός στρατός παρέλαβε τα UAV ”Μπαϊρακτάρ” για συλλογή πληροφοριών.. (vid)

Στην Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων της Τουρκίας παραδόθηκαν 6 εναέρια οχήματα και 2 επίγειοι σταθμοί του Τακτικού Μη Επανδρωμένου Εναέριου Οχήματος ( UAV ) ”Μπαϊρακτάρ”  (Bayraktar),που παρήχθη στην γειτονική χώρα με εγχώριες δυνατότητες και  με ενσωματωμένα πολλά  πρωτότυπα συστήματα. 

Το τακτικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Μπαϊρακτάρ αναπτύχθηκε από την σύμπραξη των εταιριών  Καλέ και Μπαϊκάρ ενώ το πρόγραμμα  άρχισε από την Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών στις 6/1/2012,Μπαϊκάρ, είναι δε εξοπλισμένο με λογισμικό και συστήματα που ανέπτυξαν  για πρώτη φορά Τούρκοι μηχανικοί.

Η πρώτη παρτίδα είχε παραδοθεί στις 22 Νοεμβρίου του 2014 και έγινε δεκτή από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις αφού πριν πήρε άριστα στα ειδικά τεστ που έγιναν στην Κεσσάνη στο διάστημα από 17 έως 22 Νοεμβρίου 2014. όπως σφοδρό άνεμο 87 χλμ σε συνθήκες παγωνιάς, βραδινή πτήση, από-προσγείωση με πλάγιο άνεμο ταχύτητας 37 χλμ/ώρα κλπ ενώ κατά την διάρκεια των πτητικών δοκιμών έμεινε στον αέρα 24 ώρες και 34 λεπτά και έφτασε σε ύψος 8.238 μέτρα, κάνοντας ρεκόρ επιδόσεων.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.