ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Βολές» Ρ.Τ. Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Κανένας δεν θα πρέπει να περιμένει η Τουρκία να κάτσει πίσω με δεμένα τα χέρια»

«Βολές» Ρ.Τ. Ερντογάν σε ΗΠΑ: «Κανένας δεν θα πρέπει να περιμένει η Τουρκία να κάτσει πίσω με δεμένα τα χέρια»

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hürriyet ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατέκρινε την αυξανόμενη κατ’ αυτόν αμερικανική παρουσία στη βόρεια Συρία η οποία ενισχύει την πολιτοφυλακή των Κούρδων του YPG, παρακλαδιού του PKK, που η Άγκυρα θεωρεί ως τρομοκρατική οργάνωση.

«Γιατί έρχονται στην βόρεια Συρία φορτηγά φορτωμένα με όπλα; Εναντίον ποιας χώρας ετοιμάζεται αυτό τον οπλισμό;» είπε ο Ερντογάν κατά την διάρκεια συνέλευσης του κόμματός του, AKP στην βουλή, προσθέτοντας πως υπάρχουν διαφορετικά κίνητρα πίσω από αυτό και πως η Τουρκία θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κανένας δεν θα πρέπει να περιμένει η Τουρκία να κάτσει πίσω με δεμένα τα χέρια της μπροστά σε σενάρια που αφορούν το μέλλον της» δήλωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.