ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λυγμοί κοριτσιού από δηλώσεις Ρ.Τ. Ερντογάν: Οι «μπορντομπερέδες» δεν κλαίνε – Να την σκεπάσουμε με την τουρκική σημαία

Λυγμοί κοριτσιού από δηλώσεις Ρ.Τ. Ερντογάν: Οι «μπορντομπερέδες» δεν κλαίνε – Να την σκεπάσουμε με την τουρκική σημαία

[Αρχικό κείμενο 10:33] «Κρύος ιδρώτας» έλουσε ένα μικρό 6χρονο κοριτσάκι ντυμένο με στρατιωτική στολή και φορώντας στο κεφάλι τον μπορντό μπερέ των επίλεκτων δυνάμεων του τουρκικού στρατού το οποίο ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, το «επιστράτευσε» σαν «σκηνικό».

Το κοριτσάκι εμφανίστηκε πάνω στο πόντιουμ του συνεδρίου του κόμματος του Ερντογάν, όπου ο ίδιος μίλησε στους οπαδούς του κυρίως για την στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγει η Τουρκία κατά των Κούρδων στην Αφρίν της Συρίας.

Κάποια στιγμή, ο Ερντογάν κάλεσε το παιδί κοντά του κι εκείνο ταραγμένο, με τα μάτια γεμάτα δάκρυα και ενώ οι χιλιάδες Τούρκοι από κάτω αλάλαζαν χαρούμενοι επευφημώντας τον αρχηγό τους, τον πλησίασε.

Ο Ερντογάν της είπε: «Οι «μπορντομπερέδες» δεν κλαίνε» συμπληρώνοντας ότι «έχει στην τσέπη της την τουρκική σημαία. Έτσι ώστε να την σκεπάσουμε με αυτή εάν γίνει μάρτυρας.

Μετά την αγκάλιασε και την φίλησε, όμως το παιδί εμφανώς ταραγμένο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του….

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=keXrXi2yo7o

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.