ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέες παραγγελίες κινητήρων από την Turkish Airlines

Νέες παραγγελίες κινητήρων από την Turkish Airlines

Η
βρετανική Rolls-Royce έλαβε μια νέα παραγγελία ύψους 350 εκατομμυρίων
δολαρίων με βάση τιμές καταλόγου για την προμήθεια κινητήρων Trent για
πέντε επιβατηγά αεροσκάφη Airbus A330 των Τουρκικών Αερογραμμών
(Turkish Airlines-Turk Hava Yollari).

Η βρετανική Rolls-Royce έλαβε μια νέα παραγγελία ύψους 350 εκατομμυρίων δολαρίων με βάση τιμές καταλόγου για την προμήθεια κινητήρων Trent για πέντε επιβατηγά αεροσκάφη Airbus A330 των Τουρκικών Αερογραμμών (Turkish Airlines-Turk Hava Yollari).

Το σχετικό συμβόλαιο περιλαμβάνει και μακροπρόθεσμη τεχνική υποστήριξη TotalCare. Οι παραδόσεις των αεροσκαφών είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν το 2010.

Τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους είχε ανακοινωθεί ότι οι ίδιοι κινητήρες είχαν επιλεγεί για επτά ακόμα αεροσκάφη ίδιου τύπου των Τουρκικών Αερογραμμών, η δε τότε παραγγελία, πάλι σε τιμές καταλόγου, έφτανε τα 470 εκατομμύρια δολάρια.

Τα αεροσκάφη θα εφοδιαστούν με τον κινητήρα Trent 700, που είναι και ο μοναδικός εξ αρχής σχεδιασμένος κινητήρας ειδικά για το A330, έχοντας την πλειοψηφία της αγοράς εξασφαλίζοντας το 70% των παραγγελιών τα τελευταία τρία χρόνια.

Τα αεροσκάφη της Turkish Airlines θα διαθέτουν μια αναβαθμισμένη έκδοση αυξημένης απόδοσης του Trent 700, κατά περίπου 1,3% βελτιώνοντας έτσι την κατανάλωση καυσίμου ακόμα περεταίρω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων www.defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.