ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σε ασκήσεις κοντά στη Συρία προχωράει η Άγκυρα

Σε ασκήσεις κοντά στη Συρία προχωράει η Άγκυρα

Ο στρατός της Τουρκίας ξεκινά από σήμερα στρατιωτικές ασκήσεις στη νότια επαρχία των Αδάνων, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, εν μέσω της συνεχιζόμενης αναταραχής στη γειτονική αραβική χώρα της Συρίας.

Οι ασκήσεις, με την ονομασία Yildirim-2013, θα διαρκέσουν δέκα ημέρες: θα ξεκινήσουν σήμερα, Δευτέρα, και θα ολοκληρωθούν στις 15 Μαΐου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση από το Τουρκικό Γενικό Επιτελείο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι στα πλαίσια των ασκήσεων θα γίνει δοκιμή των συστημάτων κινητοποίησης και του συντονισμού του τουρκικού στρατού, αλλά και τουσυντονισμού μεταξύ δημόσιων φορέων και των ενόπλων δυνάμεων σε περίπτωση πιθανής σύγκρουσης.

Στις ασκήσεις θα λάβουν μέρος δώδεκα τεθωρακισμένα οχήματα, 60 μέλη βοηθητικού προσωπικού, ορισμένοι δημόσια ιδρύματα και οργανισμοί, καθώς και μια ιδιωτική εταιρεία μεταφορών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.