ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη – Τουλάχιστον 12 νεκροί και 11 τραυματίες (βίντεο) (upd)

Ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί

Μεγάλη φωτιά σε κτίριο στην Κωνσταντινούπολη – Τουλάχιστον 12 νεκροί και 11 τραυματίες (βίντεο) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 15:11) Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 11 τραυματίστηκαν από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στον τελευταίο όροφο ενός 16ώροφου κτιρίου στο Σισλί της Κωνσταντινούπολης.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση της Κωνσταντινούπολης, αναφέρεται ότι η φωτιά πιστεύεται ότι προκλήθηκε κατά τη διάρκεια ανακαίνισης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, σημειώθηκε έκρηξη κοντά στη σκηνή κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης νυχτερινού κέντρου, το οποίο ήταν κλειστό λόγω του Ραμαζανιού.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και ιατρικές ομάδες.

Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο νυχτερινό κέντρο. Καθώς η φωτιά «φούντωνε», το κλαμπ και το κτίριο γέμισαν καπνό. Εκείνη τη στιγμή, όσοι βρίσκονταν στο κλαμπ και στο κτίριο εγκλωβίστηκαν.

Μετά την ειδοποίηση, πολλές πυροσβεστικές δυνάμεις, ασθενοφόρα και υγειονομικές ομάδες στάλθηκαν στο σημείο. Ενώ 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πυρκαγιά, 11 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι 4 από αυτούς σοβαρά.

Η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής

«Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Διοίκησης της Κωνσταντινούπολης, 5 άτομα έχασαν τη ζωή τους και 11 άτομα τραυματίστηκαν στην πυρκαγιά που ξέσπασε στην οδό Yildiz Posta στη συνοικία Gayrettepe της περιοχής Besiktas, η οποία θεωρείται ότι προκλήθηκε από ανακαίνιση σύμφωνα με τους πρώτους προσδιορισμούς.

Οι τραυματίες μεταφέρονται σε νοσοκομεία της περιοχής». Τουρκία - Φωτιά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Τουρκία - Φωτιά
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.