ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μόνο στην Τουρκία: Πολιτικός προτείνει τον Ερντογάν για το Νόμπελ Ειρήνης

Η ημερομηνία των εκλογών

Μόνο στην Τουρκία: Πολιτικός προτείνει τον Ερντογάν για το Νόμπελ Ειρήνης

Τελικά όλα είναι πιθανό να τα δούμε και να τα ακούσουμε από την Τουρκία, καθώς Τούρκος πολιτικός πρότεινε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το Νόμπελ Ειρήνης. Την πρόταση μάλιστα, δεν την έκανε όποιος κι όποιος, αλλά την έκανε ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης.

Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Τουρκίας, Μουσταφά Σεντόπ δήλωσε ότι πρότεινε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το Νόμπελ ειρήνης. Ο Τούρκος πολιτικός αιτιολόγησε την πρότασή του και είπε ότι προτείνει τον Ερντογάν για το βραβείο της σουηδικής Ακαδημίας «λόγω των ειρηνευτικών προσπαθειών μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας».

Ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης αναφέρθηκε και στις συζητήσεις σχετικά με το αν η υποψηφιότητα του ηγέτη της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις επικείμενες εκλογές είναι νόμιμη ή όχι: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση γι’ αυτό το θέμα με τη νομική έννοια, εννοώντας ότι η υποψηφιότητα του Ερντογάν είναι νόμιμη».

Η ημερομηνία των εκλογών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τούρκος πολιτικός αναφέρθηκε και στα σενάρια για την ημερομηνία των εκλογών και τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, είπε ότι η κανονική ημερομηνία των εκλογών είναι η 18η Ιουνίου, επισημαίνοντας ότι τόσο το κοινοβούλιο όσο και η προεδρία έχουν την εξουσία να αποφασίσουν για την μεταφορά της ημερομηνίας νωρίτερα. Σύμφωνα με την ίδια εκτίμηση, δεν αναμένεται απόφαση για τις εκλογές πριν από τις 6 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.