ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Ερντογάν απειλεί με νέους βαλλιστικούς πυραύλους την Ελλάδα: «Περιμένετε – Μετά τον TAYFUN έρχονται και άλλοι»!

Αφωνία στην Αθήνα στις συνεχείς προκλήσεις Ερντογάν περί επικείμενου πολέμου

Ο Ερντογάν απειλεί με νέους  βαλλιστικούς πυραύλους την  Ελλάδα: «Περιμένετε – Μετά τον TAYFUN έρχονται και άλλοι»!

Χωρίς τίποτα να τον συγκρατεί ή να τον εμποδίζει, αφού στην Αθήνα επικρατεί πλήρης αφωνία στις τουρκικές δηλώσεις περί επικείμενου πόλεμου, ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν μια μιλώντας για την Ελλάδα δήλωσε ότι οι Έλληνες θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη καθώς έρχονται και άλλα όπλα μετά τον βαλλιστικό πύραυλο TAYFUN.

Ο Τούρκος πρόεδρος παρευρέθηκε στα εγκαίνια του εργοστασίου παραγωγής του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Τουρκίας, του TOGG, και μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως όταν το TOGG βρεθεί στους δρόμους της Ευρώπης, η Ευρώπη θα πάρει φωτιά. «Θα πουν: “Έρχονται οι τρελοί οι Τούρκοι”», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Τουρκίας, σύμφωνα με την τουρκική Yeni Şafak.

Επιπλέον, έκανε αναφορά και στην δοκιμαστική εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου των 560 χλμ. της Τουρκίας, του Tayfun, που πραγματοποιήθηκε στις 18 Οκτωβρίου.

«Μόλις εκτοξεύθηκαν οι πύραυλοι Tayfun, τι έκανε ο Έλληνας; Αμέσως μπήκε στην επικαιρότητα των εφημερίδων και των τηλεοπτικών τους δικτύων.

Περιμένετε, θα έρθει και η συνέχεια του, θα ακολουθήσουν κι άλλα», υπογράμμισε ο Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι την επομένη της εκτόξευσης του βαλλιστικού πυραύλου μικρής εμβέλειας από την Τουρκία, τα εγχώρια ΜΜΕ πανηγύριζαν, εκτοξεύοντας νέες απειλές κατά της Ελλάδας, η οποία βρίσκεται, στην εμβέλειά του.

Η εφημερίδα «Turkiye» έγραφε χαρακτηριστικά: «Όλη η Ελλάδα είναι εντός της εμβέλειας του πυραύλου μας». Στο ρεπορτάζ αναπτύσσει τις δυνατότητες του βαλλιστικού πυραύλου μικρού βεληνεκούς, που μπορεί να χτυπήσει στόχους και στα ελληνικά εδάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το απόρρητο πυραυλικό σχέδιο, με την ονομασία Tayfun, ή Typhoon στα τουρκικά, βρισκόταν σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια, σύμφωνα με πηγές του Βloomberg. Η αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας, η οποία επιβλέπει την ανάπτυξη όπλων τουρκικής κατασκευής, αρνήθηκε να αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.