Τον «χαβά» του ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Παρουσίασε το όραμα για τον «Αιώνα της Τουρκίας»

Ο Ερντογάν υποσχέθηκε καλύτερες μέρες για την Τουρκία μετά τον Ιούνιο του 2023 με όραμα το 2071

Τον «χαβά» του ο Ρ.Τ.Ερντογάν: Παρουσίασε το όραμα για τον «Αιώνα της Τουρκίας»

Ανήμερα της Εθνικής επετείου της Ελλάδας, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέλεξε να βγει… μπροστά και να προκαλέσει -για μια ακόμη φορά- ποικιλοτρόπως τη χώρα μας, ελπίζοντας να την παρασύρει σε κάποιο επεισόδιο

Η ομιλία του Τούρκου προέδρου διήρκησε μία ώρα και 58 λεπτά και κατά την διάρκειά της αναφέρθηκε στο όραμά του για την Τουρκία.

Ο ίδιος υποσχέθηκε καλύτερες μέρες για την Τουρκία μετά τον Ιούνιο του 2023 με όραμα το 2071.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα «σύνορα της καρδιάς του» όπως είπε υποστηρίζοντας «ότι η Τουρκία θα πάει πιο μπροστά μαζί με τους φίλους στα σύνορα της καρδιάς τους και με τις προσευχές των καταπιεσμένων». Υποστήριξε επίσης, ότι «θα χτίσει τον αιώνα της Τουρκιάς» και υποσχέθηκε να κάνει τη χώρα μια από τις μεγαλύτερες του κόσμου.

«Θα ενισχύσουμε τον Αιώνα της Τουρκίας καθιστώντας τη χώρα μας ένα από τα 10 σπουδαιότερα κράτη στον κόσμο σε όλους τους τομείς, στην πολιτική, την οικονομία, την τεχνολογία, το στρατό και τη διπλωματία», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα επίσης με το ρεπορτάζ, ο Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε και στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί όπου όπως είπε είναι «ουσιαστικά μια παρακαταθήκη του Μωάμεθ του Πορθητή τονίζοντας πως είναι μια μεγάλη πρόκληση κατά της παγκόσμιας κηδεμονίας». Τέλος, μίλησε για ιμπεριαλιστές που πολεμάνε την κυβέρνησή του, αφήνοντας αιχμές κατά της Δύσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.