ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα με τις προβοκατόρικες ενέργειες και προβοκατόρικη ρητορική ενισχύει την αστάθεια»

«Θυσιάζει την ευημερία και τα συμφέροντα του λαού της, υπέρ των συμφερόντων άλλων χωρών»

Χ.Ακάρ: «Η Ελλάδα με τις προβοκατόρικες ενέργειες και προβοκατόρικη ρητορική ενισχύει την αστάθεια»

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ κατά τη διάρκεια ομιλίας του, ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα κάνει προβοκάτσιες και ασκεί επιθετική, επεκτατική και εχθρική πολιτική.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Δυστυχώς η Ελλάδα με τις προβοκατόρικες ενέργειες της αλλά και προβοκατόρικη ρητορική ενισχύει την αστάθεια. Συνεχίζει την επεκτατική και επιθετική πολιτική. Θυσιάζει την ευημερία και τα συμφέροντα του λαού της, υπέρ των συμφερόντων άλλων χωρών. Την πολιτική της ύπαρξη την χτίζει πάνω στην εχθρότητα ενάντια της Τουρκίας και κάθε ημέρα προκαλεί νέες εντάσεις», δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

«Να μην βασίζονται σε αυτούς που πιστεύουν, και να διδαχθούν από την ιστορία δίχως να ξεχάσουν το 1922. Ως αποτέλεσμα, στην Κύπρο στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο είμαστε έτοιμοι σε διάλογο όμως δεν επιτρέψαμε και ούτε θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.