ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τελείωσε ο “Πυρπολητής” – Δηλώσεις Α.Σαμαρά

Τελείωσε ο “Πυρπολητής” – Δηλώσεις Α.Σαμαρά

Στο υψηλό φρόνημα και στην ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων μίλησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε δήλωσή του στη διάρκεια της στρατιωτικής άσκησης «Πυρπολητής» στη νήσο Δοκό της Ύδρας.

Η σχετική δήλωσε έχει ως εξής: “Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος, η δύσκολη, απαιτητική διακλαδική και πετυχημένη άσκηση, δείχνει το υψηλό φρόνημα, την ετοιμότητα, την αποφασιστικότητα και την αρτιότητα των Ενόπλων μας Δυνάμεων και μας γεμίζει όλους με περηφάνια».

Σημειώνεται ότι στην άσκηση, (κάτι σαν μίνι-“ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ” ειδικών δυνάμεων) που πραγματοποιήθηκε ανοικτά του νησιού, πήραν μέρος οκτώ μαχητικά αεροσκάφη, τέσσερα F-16, τέσσερα Mirage 2000, τρία ελικόπτερα Chinook, δύο  ελικόπτερα Apache, τέσσερα ελικόπτερα NH-90, δύο υπερταχέα hovercraft Zubr, τρεις  φρεγάτες και τρεις πυραυλάκατoi.

Η άσκηση έγινε υπό αβτίξοες καιρικές συνθήκες, αλλά όλα πήγαν καλά. Απλά ματαιώθηκε ένα μικρό μέρος της για λόγους ασφαλείας.

Περισσότερα για την άσηση και τα σενάριά της σε λίγο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.