ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος

Στην Θεσσαλονίκη μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης της Θεσσαλονίκης και στις εκδηλώσεις της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012, ο Π.Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί την έδρα του Γ’ Σώματος Στρατού, όπου θα έχει συνεργασία με τον Σωματάρχη, Αντιστράτηγο Γεώργιο Μπασιακούλη και τους επιτελείς.

Στη συνέχεια, θα παραβρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), όπου θα επιδώσει τα ξίφη στους αποφοιτήσαντες.

Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με εκπροσώπους των οργανώσεων αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων από την περιοχή Θεσσαλονίκης και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, κ. Άνθιμο, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, τον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Διονύση Ψωμιάδη και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Το βράδυ της Πέμπτης, θα παραστεί στη συναυλία των φιλαρμονικών των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012, θα παραστεί στη Δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου και την ιστορική επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια και τον Πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012, ο υπουργός θα παραστεί στην εορταστική εκδήλωση αναπαράστασης της εισόδου του Ελληνικού Στρατού στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 1912 και θα ακολουθήσει επίσημη έπαρση της Σημαίας στον Λευκό Πύργο, παρουσία του Υπουργού Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρου Καράογλου και του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Κάρολου Παπούλια.

Την Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2012, ο Π. Παναγιωτόπουλος θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.