ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Nέα συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα για την τροπολογία αναβάθμισης των F-16

Nέα συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα για την τροπολογία αναβάθμισης των F-16

Νέα συνεδρίαση την ερχόμενη Δευτέρα αποφάσισε η επιτροπή Εξοπλισμών και Εθνικής Αμυνας της Βουλής σχετικά με τη σύμβαση για την αναβάθμιση των F-16.

Η Επιτροπή έλαβε την απόφαση να επανέλθει σε συνεδρίαση το πρωί της Δευτέρας προκειμένου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, να καταθέσει τα έγγραφα τα οποία του ζητήθηκαν από βουλευτές οι οποίοι συμμετείχαν στην σημερινή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση.

Oπως έχει αναφέρει το pronews.gr, μόνο ως σκανδαλώδης απόφαση, «νάρκη» για το πρόγραμμα αναβάθμισης των 84 F-16C/D της ΠΑ και επικίνδυνη για την ασφάλεια της χώρας μπορεί να περιγραφεί η απόφαση προσωπικά του Α.Τσίπρα, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένος στην Βουλή, να προσφερθεί το 90% του επιστρεφόμενου βιομηχανικού έργου στην ΕΑΒ!

Οπως είπε ο Π Καμμένος με εντολή Α.Τσίπρα δόθηκε σχεδόν όλο το πρόγραμμα στην ΕΑΒ και μετά μόνο από την επιμονή του Επιτελείου προσφέρθηκε ένα 10% σε έργο υψηλής τεχνολογίας πέρα από τη «φαναρτζίδικη» δουλειά της ΕΑΒ.

Και αυτό για να μπορούν τα αεροσκάφη να υποστηρίζονται στην Ελλάδα σε λεπτά, κρίσιμα και υψηλής τεχνολογίας ζητήματα και όχι σε… βαφές!

Την ώρα που η μη κρατική αμυντική βιομηχανία, παλεύει με «νύχια και με δόντια» στους χαλεπούς οικονομικούς καιρούς, η κυβέρνηση με τροπολογία που έφερε στη Βουλή επιχειρεί να την εξοντώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για τα 230 εκατ. ευρώ, τα οποία θα έπρεπε απορροφήσουν ισόποσα οι εγχώριες βιομηχανίες από την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αναβάθμισης των 84 F-16 της ΠΑ, συνολικού ύψους 996.775.000 δολαρίων, αλλά μόνος αποδέκτης, ή σχεδόν μόνος είναι τελικά η κρατικοδίαιτη ΕΑΒ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.