ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Χαρδαλιάς: «Η μάνα του Χριστού μας είναι μάνα όλων μας και ήμερα τιμούμε τη μνήμη Της»

Ευχές και από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο με φόντο τον χάρτη της πατρίδας και την ελληνική σημαία

Ν.Χαρδαλιάς: «Η μάνα του Χριστού μας είναι μάνα όλων μας και ήμερα τιμούμε τη μνήμη Της»

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς δίνει τις ευχές του για τον σημερινό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η Υπέρμαχος Στρατηγός, Φύλακας της Πατρίδας μας και Συνοδοιπόρος των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο. Η δύναμη στον πόνο μας, το λαμπρό φως στο σκοτάδι. Η μάνα του Χριστού μας, η μάνα όλων μας. Σήμερα τιμούμε τη μνήμη Της, την Κοίμηση και τη μετάστασή Της. Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!»

Ο Ν.Χαρδαλιάς συνοδεύει την ανάρτηση του με μια φωτογραφία με στρατιώτες να κρατούν την ελληνική σημαία δίπλα σε ένα εκκλησάκι σε κάποιο νησί του αρχιπελάγους, ενώ στο βάθος διακρίνεται η διέλευση ενός πλοίου του στόλου.

Από την πλευρά του, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος στην ανάρτησή του παρουσιάζει το χάρτη της Ελλάδας να καλύπτεται από την ελληνική σημαία και στο δεξί άκρο την Θεοτόκο να κρατά στην αγκαλιά της τον Ιησού Χριστό συνοδεύοντας την εικόνα με την ευχή: «Χρόνια πολλά. Η Παναγιά μαζί μας!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.