Κόπα Άφρικα: Εισβολή οπαδών στο Καμερούν – Κομόρες – Σκηνικό χάους με νεκρούς και τραυματίες!

Κόπα Άφρικα: Εισβολή οπαδών στο Καμερούν – Κομόρες – Σκηνικό χάους με νεκρούς και τραυματίες!

Σκηνικό χάους επικράτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στο Καμερούν και τις Κομόρες για τη φάση των 16 του Κόπα Άφρικα. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Καμερούν υπάρχουν πολλοί νεκροί αλλά και τραυματίες, έπειτα από εισβολή οπαδών σε θύρα του γηπέδου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πολλοί φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής. Φωτογραφίες δείχνουν ποδοπατημένους φιλάθλους να βρίσκονται στο έδαφος και από πάνω τους να βρίσκονται άλλοι που γλύτωσαν προσπαθώντας να τους κάνουν τεχνητή αναπνοή.

Την ίδια ώρα βίντεο καταγράφει την εισβολή των οπαδών στη θύρα του γηπέδου. Σύμφωνα με το LSI Africa, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά νεκρούς ενώ οι βαριά τραυματίες φέρεται να έχουν φτάσει τους 40. Όλοι τους έχουν μεταφερθεί στο κοντινό νοσοκομείο Μεσασί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.