ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τα βρόντηξε ο Τεννές μετά τις κατηγορίες για το ρόλο του στο ματς με τον Ολυμπιακό

Τα βρόντηξε ο Τεννές μετά τις κατηγορίες για το ρόλο του στο ματς με τον Ολυμπιακό

Τα βρόντηξε ο Μπάμπης Τεννές από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τις κατηγορίες από τον πρώην ιδιοκτήτη της «ελαφράς ταξιαρχίας» Σταμάτη Βελλή ότι διευκόλυνε σκοπίμως τον Ολυμπιακό με τις επιλογές του στον αγώνα κυπέλλου της Ριζούπολης.

Από τη στιγμή λοιπόν που η νυν διοίκηση δεν προχώρησε σε κάποια τοποθέτηση επί του θέματος, ούτε τον κάλυψε δημοσίως, ο Έλληνας τεχνικός  υπέβαλε την παραίτησή του. 

Για όσα έγιναν στο Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός (1-2) ο Σταμάτης Βελλής, είπε χαρακτηριστικά ότι:

«Μου κάνει εντύπωση ότι η ομάδα δεν έβγαλε μια ανακοίνωση, αλλά ξέρω πώς πορεύεται ο τωρινός Απόλλων. Η σημερινή διοίκηση έχει μια πολιτική που δεν την κατακρίνω. Ή ταράζεις, όμως, τα νερά ή είσαι μικρός μη φας καμιά φάπα. Εγώ δεν την κατακρίνω αυτή την πολιτική, αλλά προσωπικά ποτέ δεν την ακολούθησα.

Ακόμα και με μια ανακοίνωση, όμως, δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό που με ενόχλησε είναι η συμπεριφορά στον αγώνα. Άλλο είναι να βγάζει ανακοίνωση η διοίκηση και άλλο η τεχνική ηγεσία να δείχνει ότι δεν θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα. Όταν αλλάζεις τους παίκτες που μπορούν να κάνουν ζημιά στον αντίπαλο, αυτό είναι κάτι που με εξοργίζει. Δεν γίνεται τον παίκτη που σκοράρει να τον αλλάζεις ή να του κάνεις παρατήρηση όταν βάζει γκολ. Δεν γίνεται τον παίκτη που κάνει δυο ευκαιρίες να τον αλλάζεις και να βάζεις μέσο. Δείχνεις πεντακάθαρα ότι δεν θέλεις να απειλήσει η ομάδα σου. Το κάνεις επειδή ξέρεις ότι αν αποκλείσεις τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο, θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον. Αν είναι έτσι, κατέβα με την Κ-17, ρε αδερφέ.

Οι παίκτες ήταν συγκινητικοί. Είναι ντροπή για τους παίκτες αυτή η συμπεριφορά. Δεν αρμόζει στον Απόλλωνα η τακτική του φόβου και της υποτέλειας. Και μην ακούω ότι τους προστάτευσε από κάρτες, οι κάρτες του Κυπέλλου δεν μετράνε στο πρωτάθλημα. Είναι η ίδια η συμπεριφορά του προπονητή με αυτή του διαιτητή. Η σκέψη ότι “αν δημιουργήσω πρόβλημα στον Ολυμπιακό, θα έχω πρόβλημα”. Δεν με απασχολεί όμως ο διαιτητής, εμένα με νοιάζει ο προπονητής του Απόλλωνα να θέλει να νικήσει. Δεν μπορώ να βλέπω παίκτες που παίζουν σαν θεριά να βγαίνουν αλλαγές για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στον Ολυμπιακό”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις αποφάσεις του Τεννέ και τη διαιτησία: “Ο κ. Μονεμβασιώτης δεν θέλει να προκαλεί, να ανοίγει μέτωπα. Αυτό το καταλαβαίνω. Ο προπονητής όμως πρέπει να χτυπάει το παιχνίδι. Αν είναι να φοβάσαι, κάτσε στο σπίτι σου. Είδα τις τρεις αλλαγές, είδα τι έγινε στη φάση του γκολ, είδα τον Φαρινόλα να βγαίνει, όπως και οι Φατιόν και Βαλεριάνος. Αν είχε πάνω από τρεις αλλαγές, θα έβγαζε και τους υπόλοιπους. Με εξοργίζει αυτό, γιατί είμαι Απόλλων. Οι παίκτες που έπαιξαν με συγκίνησαν. Υπέστησαν τα πάνδεινα από τον Παππά και όμως ήταν πειθαρχημένοι μέχρι αηδίας. Ο διαιτητής ήταν… τι να πούμε. Να μετρήσουμε τα οφσάιντ, το πέναλτι, το γκολ-οφσάιντ; Να πούμε για τον κύριο Σάββα που έπαιζε δεύτερος επόπτης πίσω από τον άλλον; Υποβιβάζουν τη νοημοσύνη μας όλα αυτά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.