ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι έξι παίκτες που θέλει ο Κόντε στην Τσέλσι

Οι έξι παίκτες που θέλει ο Κόντε στην Τσέλσι

Έξι μεταγραφές έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της Τσέλσι ο Αντόνιο Κόντε, προκειμένου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι «μπλε» να ισχυροποιηθούν και να διεκδικήσουν το Champions League.

Ο Ρομέλου Λουκάκου της Έβερτον είναι ο εκλεκτός του για τη θέση του σέντερ φορ αντί του Ντιέγκο Κόστα που είναι εκτός πλάνων.

O Bίλι Καμπαγέρο, που έφυγε από τη Μαν. Σίτι, είναι ο τερματοφύλακας που θέλει ο Ιταλός προπονητής ως back up του Τιμπό Κουρτουά, ενώ ο Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους θεωρείται ιδανικός για τη θέση του αριστερού μπακ-χαφ.

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ της Σαουθάμπτον αποτελεί τον μεγάλο του στόχο για την ενίσχυση της άμυνας που αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση του Τζον Τέρι, ενώ ο Tιεμουέ Μπακαγιόκο της Μονακό είναι σύμφωνα με τον Κόντε ιδανικός για να πλαισιώσει τον Ενγκολό Καντέ ως δεύτερος αμυντικός χαφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.